Saya Ada Blackberry

Kecoh la. Macamla saya sorang dalam dunia ni yang pakai handphone ni. Pakai BlackBerry (BB) ni ibarat menjilat-jilat ludah sendiri. Dulu masa pakai Iphone, saya cakap inilah yang terbahek. Kau silap. Mana boleh teknologi handphone menjadi terbaik dan terunggul. Kalau ye pun mungkin 2 bulan je sebab lepas tu mesti ada model terbaru yang lebih kacak dan mampan.Rujuk post yang ini.

Kenapa BB? Selain memang trend eksekutif muda (waaaah kaw!) pakai BB, saya tertarik dengan simplicity-nya, tak payah sarat dengan aplikasi-aplikasi mengarut lah macam iphone. Sekarang ni saya guna handphone hanya untuk benda-benda simple macam voicecall,BBM, Facebook, dengan Twitter. SMS pun dah jarang. Tapi saya spend more time dengan BB berbanding Iphone, terima kasihlah kat kaw BBM. Itu kaw kata simple? And typing while texting best jugak kan? Barulah real. Ini tekan-tekan screen kaca kosong lepas tu keluar huruf macam tipu sangat.

Eksklusif.

Even my 5 years old daughter pakai Iphone – Datin Lina Ramaloo

Pengakuan ikhlas datin Lina pasal anak dia. Kawen Dato’, bolehlah kau bagi anak kau Iphone kan. Budak-budak kecik sekarang pun dah pakai Iphone, macam hilang rasa diva eksklusif tu. Lainlah masa mula-mula Iphone 2G keluar. Kau kira hebatlah, kaye giler pakai tu. Itu tahun 2007 lah masa zaman-zaman jenama NOKIA masih lagi jadi pilihan utama. Sekarang kau nak beli phone baru ada sebut lagi jenama NOKIA tu?

Ultimately..

Saya beli BB tu dengan harga RM500 je. Envy much. Pls dont. It’s not that easy to get discount over RM1000. Some sort of backmailing my company…then i get that 1K nak beli handphone tu🙂

OK.Enuf crap. Kalau ada BB, sila add saya dalam BBM awak ye..My Pin : 2744F8EF

Inilah baby hitam baru

Interface Menu

5 thoughts on “Saya Ada Blackberry

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s