Terbaheeekkkkk!!

Dalam banyak-banyak phone yang pernah aku pakai, henfon yang ni lah, terbaheeek!

Sebab dia free tu satu (technically….) , tapi function dia dah cukup buat korang rasa takde yang lagi perfect dari dia.

Dengan lebih berjuta appss (haram dan halal), sapa yang mampu nak ada database sebesar tu untuk sebuah smartphone!

Sebelum ni aku dah pakai smartphone yang fully touchscreen, Samsung Omnia 2. Walaupun dikira terhebat dalam market yang guna Windows Mobile sebagai platform, tapi dengan 800MHz processor, resistive screen yang “Maha” lagging, cepat saje orang lupakan henfon ni. Lagipun, Windows Mobile teknologi yang dah dikira outdated jugak sebab sekarang orang berlumba-lumba nak improvekan Android. **Kita tengok kemunculan henfon yang guna Windows 7 sebagai platform.

Itulah dia, my baby, my bucuk, my sweetheart,

Iphone 3GS

(ko memang best ahh)

3 thoughts on “Terbaheeekkkkk!!

  1. xde ke orang nak bagi present c0ntest iph0ne ekk???ahhaa…
    Gile nak kije sennag je, dapat mende free kan….Sangat jeles…

  2. wm 6.5 mmg loser..tp 5mp camera,vga video recording mmg pwnd iphone…blh ke iphone(3gs) multi task,flashrom…even nk chge ringtone pun mmg pain ass…itune lg la memburukkan keadaan…tp capacitive screen mmg winner la,compared to humble resistive

  3. yerp, kalau nak buat direct comparison, iphone 3gs still behind other smartphone. tp capacitive screen dia still tak boleh challenge lagi laa..jauh beza menaip guna iphone dgn omnia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s