To achieve greatness, one must suffer

which is Me!

Saya entah ape-ape hari ni. Saya terbayang macam kene “himpit” bila tidur, mata je boleh gerak tapi badan kejung keras…Eeeee seram padahal masa tu dah masuk fasa Rapid Eye Movement (REM) Sleep..saya tak nak cakap lebih-lebih…eee seram seram seram.

Satu hari ni saya sibuk, tak henti-henti buat kerja dan komen status kawan kat facebook…theeeee….🙂 Tapi saya tak bohong yang bulan ni saya sibuk sangat sebab saya nak bagi orang-orang utara sana meng-update status facebook guna henfon [padahal boleh guna SMS je pun…kecoh je…]. **Rampas microphone daripada wakil rakyat….bagi merealisasikan impian tersebut, saya terpaksa mengerah keringat membanting tulang bagi memastikan impian itu tercapai.

Saya tak boleh merungut sebab saya dibayar untuk buat benda tu…..sobs sobs ….creeeeeettt **bunyi hingus

Dan mereka yang guna facebook tu pun membayar untuk guna servis tu…[ diam ko budak-budak yang dapat top up free dari parent..]

Semua ni macam roda-roda. Saya berkerja untuk berkhidmat kepada awak, dan awak melakukan perkara yang sama untuk yang lain. Win-win situation ** Optimist!

Jadi saya bertekad untuk tidak merungut dan lebih banyakkan diam sebab saya sangat mengantuk untuk membebel sekarang….Good Night

Gaya lentikan jari untuk menarik dengan lebih kuat lagi signal 3G anda

**Oh there goes my weekend…😦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s