Encik Sackboi

Beli game mahal-mahal tapi bile main makin stress plak. Pastu, tak puas hati bila tak dapat nak clear-kan level tu. Berkedut-kedut dahi fikir macam mana nak skip the level. Alololo cepatlah tua nampaknya. Dari youtube sampai ke cheat code **, akhirnya lepas jugak. Berbaloi saya bazirkan seratus lebih untuk sekeping DVD blue blue Ray.

Tengah kira duit nak beli game “God of War 3”

Game yang saya beli simple je. Little Big Planet , macam game Mario. Comel-comel je watak dalam tu. Lompat-lompat, jatuh-jatuh, terjun-terjun, jumpa Big Boss terus menang. Watak utama dia “Sackboi” sebab memang macam karung guni je pun. Storyline dia sangatlah pendek, as like 6 differerent worlds tapi apa yang menarik, level-level yang dicreate gamers yang lain tuh memang BANYAK (lebih kurang 2 juta level!!). Mampoo korang main game sampai berjuta-juta level??

Tak mampoo kan?? [sambil cekak pinggang]

Walaupun comel dan senang game ni, keluar jugak perkataan *Fcuk! *Slia! *IbaB [Sila susun semula]. Ko ingat senang? Usah tertipu dengan perwatakan comel Sackboi tuh. 3 hari saya amek masa nak habiskan level “The Bunker”.

Tapi bila habis setelkan level yang susah maha gaban tuh, rasa macam baru habis hantar thesis yang dah siap binding

Comelkan sackboi ni? Panggil saya sackboi selepas ni ye!

**Tiada cheat code untuk game ni ~ SiGh

2 thoughts on “Encik Sackboi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s