~Summary Hidup ~

Haven’t got a change to blurb/cursing/appraise my life on what happened to me a.k.a Hafizi Sabtu or my surreal ‘wannabe’ name “Megat Johan” in 2009/10…banyak benda dah terjadi…some good….some are bad..nevertherless..am still standing strong

  1. 2009 is a transition year. Moving from KL to Shah Alam. Changed my career drastically. From programming to planning. All been great until recently, when everything seem falling apart. I need a cure to my over emotionally involved to my work. My scope of work getting bigger…(pls don’t talk to me about pressure..darn high!!) If i can get tru this (for another 6 months)..i think i’m gonna be proud of myself (regardless where i am after that)

  1. Had to say goodbye for me 3 and half years Sony Ericsson W810 phone. Ahhh…besar benar rasanya sacrifice aku just nak dapatkan this device. 4 years ago, RM1000 price for just a phone is consider high. Banyak jasa phone ni kat aku. Penaman sunyi aku dalam komuter + LRT masa aku pergi training kat KL. Dialah yang menjadi teman setia aku sebelum mata ini tertutup rapat selepas jam 12 pagi. Aku sekarang pakai Samsung Omnia 2. A great phone i could say for the time being (walaupun masa beli tu cam terpaksa….tapi in the end aku puas hati)

  1. I think i did mention about my samsung P2 mp3 player sometime last year. Just found that it has a crack on its surface..not a biggy but…am started eying on Ipod Nano…muahahha….ada je alasan nak rembat menatang tu. Hari2x dreaming nak bukak laptop + itunes untuk sync the Ipod….what an orgasm!

  1. Getting bigger….my belly seem unfit in my jeans now…my gym session ended. no motivation whatsoever to continue (yet still ranting how fat u r) duhhh??  helpless…

  1. deco deco deco. sebabkan aku ni asyik memerap dalam bilik ( dah lama ye aku tak tengok TV)..So aku hiaskanlah secantik mungkin bilik aku. Aku ni takla beberapa pandai tapi bolehla siket-siket kalau setakat nak letak coffee table + lampu + pokok hiasan. Target lepas ni, flat screen tv with Nintendo Wii…pergghhhh…layan…home sweet home.

  1. Owh gaji hanya naik RM81. Okaylah…by observing how my company economic growth..EBITDA tu apa kebenda?
  2. Off Topic : persatuan penduduk apartment aku ni cadangkan supaya budak2 bujang yang stay kat sini pindah (that’s what pak guard ni telling me lah)…moron idea runs by some so called intellectual resident perhaps? just coz some bachelor did something wrong, semua kena palatnye?  Sebabnya ada kes penduduk buang sampah dari atas rumah. Owh come one..must be desperate housewives kan? damn you….(tetiba emo)..i just can’t accept stupid idea la bro..btw wer not living in a hostel..whois get to stay..n who don’t…i know this is just an idea that will never be come true..but stupid mana yang bagi cadangan ni? chipmunk sangat perangai

Itu je lah kot yang boleh kongsi setakat ni..praying this 2010 offer me a lot of prosperity and brighter career prospect

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s