Me being TAG

some blogger which happened to be my friends kan menge”tag” aku..so dah lama aku nak balas balik..tp cam ada je penghalang je kan..so today..nak buat jugak..tak kire! hahahaha (devil’s laugh)

1) Do you think you’re hot?

Depend pada waktu dan ketika serta situasinya (it’s an open ended question..so my answer also in open ended answer)

2) Upload your favourite picture of you.

3) Why do you like that picture?

Aku suka this picture sebab one of my greatest memory with my nephew is the end of 2006. Masa tu cuti semester. Aku bawak diaorang dengan my mom ke bandar Melaka. I was really really fun!!  I just love Aneep holding my hand in that picture.. How sweet is that huh??

4) When was the last time u ate pizza?

Masa Raya Haji tahun lepas..aku sambut sorang2 dekat KL sebab nak prepare untuk interview yang aku kira agak besar jugakla

5) The last song u listened to?

Breakaway – Kelly Clarkson

6) What are u doing right now besides this?

Expanding my online network

7) What name would u prefer besides yours?

Always Megat..megat megat megat..some sick of it when i use this name but hey….

People I tag  (ramai dah tag aku..so i just state their name lah kan)

  1. Patem
  2. Take
  3. Zeti
  4. Razif
  5. MsMuffinz

8 ) Who is no.1?

Fatem Anisah…a cikgu to be yg bakal mengajar kat Selangor. Dulu masa tahun 2, aku satu lab dengan dia. Start dari situ aku rapat gak dengan minah ni. Sejak aku pakai broadband Jaring kat rumah, lagi rapat la sebab patem ni hantu dengan tv series. So aku la jadi tukang pendownloadnya. Dulu aku berbiznes dengan dia wekeke..almaklumla student..payah gak nak membayar RM79 kan bil broadband tu..Kami banyak share and gossip pasal tv series yg kami sama2 minat macam prison break, one tree hill. Masa dinner college dulu pun kami banyak berkerjasama buat macam2..haiz bestkan dulu2 patem…n i really miss youuu!! wekekeke

9) Who is no.2?

Take a.k.a Kak Ti…teman seperjuangan aku di CAIRO. Skang ni dia dah peknen setelah lama menanti..dulu2 masa kt UKM aku tak suka sangat kat dia sebab dia rampas kawan baik aku…yakni husband dia kini hahaha..so high school drama..take ni banyak gak story dia..suka sangat melayan n mengusik dia…macam2 la..xbley tulis kat sini..cencored gilerrrr!!!!!

10)Say something about no.5.

No 5 ni agak unik siket..kami lebey rapat dalam on9 compare to the real world kan..Atiq ni sekepala gak dengan aku…we share A LOT of things..and she’s really open with me..love reading her blog yang bahasa dia sangat berbunga2….

11)How about no.4?

Agypt ni aku ingat lagi masa belajar dulu naek moto RXZ dia berplat number JCN tuh..tp da ilang da moto tuh kene curik…isshh ske tol naek moto tu dlu…RXZ la katakan..skang dah duduk johor..lama dah tak jumpa dia since grad dulu..dah bertunang dah pun dengan buah hati dia , Kay..selamat lah agypt..insyallah aku sampai jugak ke sana nanti melawat sahabat aku nan sorang kat sana tuh

12)Who is no.3?

Zeti ni aku tak la beberapa rapat sangat tapi dulu dia digossipkan dengan Farouk..wekekeke citer lama..marah plak husband dia kang..skang dah ada anak sorang da…comil lagi..dok UK teman hubby yang tengah sambung belajar…so Zeti..wish u all good luck there!!

Ok complete da…patutnya aku tag 7 orang…tp 5 pun ok gak kan……

wekekekeke

selamat………….

3 thoughts on “Me being TAG

  1. Aah memang la unik yg no 5 tuh. bila temu muka, malu2 kucing jek u! LOL =) haha
    ey bahsa mesti bebunga2 cuz itu utk cover line! kalo u baca buku pon bunga2 gak bahsa. hee i prefer to be discreet.so xde la org yg perasan!!! =) lol so keep on reading dude and thanks for visiting.

    i wish i can let this one person reads it without any feeling of madness….

  2. Hahaha… miss me? I’m here dude! meh ler join makan secret recipe lagik.. hahahha….

    aku jugek maseh ingat di kala moto agypt yang sangat glemer di kala kehilangannya. bukan ko ckp ko rasa bersalah ker sebab moto agypt hilang masa nak beli kfc disebabkan kfc ko dah menggoda dia.. hahhahaha… aku tatau la apasal aku ingat citer tu.. hahahhaha….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s