Song of The Week “Paramore – Decode”

Starting this week, i’m going to post the most playable song** in my samsung P2 player

I’m choosing soundtrack from the movie “Twilight”, Decode from Paramore

Totally in love with this song..Paramore just great!!!!

**boleh betullkan tak ayat aku ni..most playable song…is it rite??…thx in advance

4 thoughts on “Song of The Week “Paramore – Decode”

  1. whut???

    baru nk layan lagu tuh?

    you are sooooooo 2008…

    harharharh…

    i dh pegi download the whole soundtrack the moment i balik nonton citer tuh kat panggung. wakakakaka…

  2. hoho tenkiu for the nasihat for my technical perobelem. And the video is no longer available la.

  3. shy : amboi..kutuk nampax hahaha..mmgla da lama lagu tu…the whole soundtrack da dengar..tp ala2 cam biasa aja…tak masuk kot kt sanubari.
    ngape tak komen my sentence up there???betul ke tak betul ayat tu??
    huhu

    thechekgu:cit..dah takde ke..tp nasihat tu berguna ke tak?aku bakal menerbitkan blog baru yg lebih menumpukan kepada masalah teknikal2 or computer stuf…tungggguuuuu

  4. the most playable song tu sbenarnya tak brapa betul sbb klu gunakan playable maksudnya boleh dimainkan. sbg cth playable gadget/playable toy/playable game

    tapi klu guna utk song… mcm tak brape proper sbb klu mention playable tu sounds more towards mcm kita pegang dan main menatang alah tuh…

    i dunno… it just don’t sound that right…

    klu tanya apa yg lebih proper rasanya would be

    ‘the most worth playing song’

    atau

    ‘the most favourite song to be played’

    kan?

    but that is just me lah… i pun tak brape sure sangat…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s