Blog Carian Porno

Tetiba cam hangat blog aku ni kan..

dalam wordpress, ada satu section yang tunjuk apa yang orang search kat mana-mana search engine dan apa yang dicari tu, akan di link kan dengan mana-mana web berkaitan. Biasanya dalam blog, dia akan refer pada tag yang blogger letak. Antara keyword orang taip yang dilink kan kat blog aku ni macam “Petua Halau Kucing”,”Fall For You,”Big Belly Woman”, etc. Kekadang tuh cam haram je kan keyword tu tapi still dia link kan kat blog aku..so hari ni, lepas penat-penat main badminton, aku tengokla section tu..

so keyword hari ni yg dilinkkan kat aku “nabila sex filetype:jpg”. Motif ko nak jaja blog aku jadi gudang carian gambar-gambar porno…Aku rasa sebab dulu aku ada letak gambar Nabila Huda loncat-loncat sambil pakai purdah.Tapi tak tau plak Nabila ada melahirkan album porno terkininya..

Advertisements