Kuang Hajau!!!!

Takde kaitan langsung tajuk kat atas dengan isik perut entry kali ni..lantakla kan nak letak tajuk hape..bukan korang dapat bagi komen pun..wakakaka…jahat siot….kuang hajau sungguh writer blog nieh..dalam emosi yang cacamerba ni, aku menggagahkan diri tulis jugak, edit jugak gambar, upload jugak gambar-gambar porno dalam photobucket..untuk korang jugak…(tak pasal-pasal kene ban akaun aku kat sana!)

So what dup?selepas beberapa entry kontot aku yg berbau kecelaruan dan ketidakfahaman yang bakal mengundang persoalan yang pasti aku takkan jawab…kali nak tepek gambar sket..

Jamuan Raya UTM 2008

Setiap fakulti/bahagian yg ada dlm UTM dinasihatkan untuk menghidangkan beberapa jenis makanan macam lemang, soto, mee rebus, laksa, air, dsb. Bahagian aku kena hidang kuih-muih tradisional. Maka, the day before the event, kami kenalah hias2kan khemah kami tuh..bagai nak rak buat…in the end oklah..dapat tempah ke-10 drpd 16 khemah..Gambar yang aku tepek tuh tak menggambarkan keseluruhan suasana event tuh, cuma dalam banyak2 set gambar yg ada, aku paling suka yg tu…semua comey2 n encem2 belaka..

Badminton Event

Idea tercetus oleh afifi (tahniah..dah selamat menunangkan diri minggu lepas!)..so kami ramai-ramai main badminton setiap hari Khamis kat dewan Taman Melati..satu jam RM8 yang boleh dikira affordable..rata-rata pemain berpendapat aktiviti ni harus diteruskan..dan semangat tu ramai jugak yang tunjuk effort membeli raket hatta yang berharga RM19.90..bagus-bagus..aku jugak melantik diri sendiri menjadi bendahara mengepow duit bebudak ni dan jugak penarik beca membawa atlet2 ni ke gelanggang..sampai sembelit terikat usus besau aku..untuk lebih banyak gambar, silelah melewati ke fatimasaiful chan mali chan