Bukak Puasa !!!@@!!! Version 4

– Pertembungan dua kumpulan berbeda, UKM vs UTM tapi bila dah bersama, takde apa yang berbeza. Masing-masing kepala gila-gila…tak mainla nak cover-cover ayu @ hensem..

– Fifi secara tidak sengaja tertukar dialek Utara dia…mai dari mana tak tau la…ada berkenan ke dengan model-model dari UKM tu??

– Juara makan yang selama ni disandang oleh Take @ Kak Ti telah jatuh ke tangan Bozaki @ Nabilah!! Tahniah diucapkan..bayangkanlah, makanan dalam pinggan tak habis lagi, dia sanggup pi amek makanan lain..takut habis katanya…takpalah Nabila hoi…elokla naik siket badan tuh…tapi jangan kat pipi ja…

-Lepas jugak rindu nak tengok kekalutan Liza yang sentiasa cemas tuh haha…korang jangan tak tau, kami pernah dating kat Billion awal tahun ri tuh haha

-Jue bawak tunangnya, Adli…barulah dapat tengok live..selama ni dengar dalam blog ajaa….tunggu nasik minyak dia tahun depan??

-Saz and Ima yang dah lama tak jumpa..baru balik dari German..tetap maintain seperti sebelumnya..

-Apsalla Mawar tak bawak kek @ biskut yang dia buat?? Meleleh je tengok dalam blog…cait..kalau Jue bley bawak tunang dia, takkan biskut tak bley bawak? Kejam!! hahaha <dengar citer Take nak pi bertandang umah dia this weekend..leh pau sebalang dua kan????>

-Budak Cairo bercadang supaya Amir join Cairo..pemalu sangat katanya <blushing – blushing>

-Azrin dapat surprise party…crew2 kat sana siap nyanyi lagu Happy Birthday untuk dia…glamer kejap..satu kedai pandang dia haha

-Bagi mereka berhasrat berbuka puasa kat Cheng Ho Wangsa Maju, lupakanlah ja…dengan harga RM31.80, amatlah tak berbaloi..sudahlah beratur panjang nak amek makanan, takde variety plak tuh…makanan dia pun biasa-biasa..macam makan kat kedai makcik Bedah..jez forget it ok??

Jelitawan2 UKM
Jelitawan2 UKM
Jelita & Hartawan2 Cairo
Jelita & Hartawan2 Cairo

Bday Girl - Azreen

Bday Girl - Azreen

no comment

no comment

5 thoughts on “Bukak Puasa !!!@@!!! Version 4

  1. selamba nak pau biskut aku..hihii.. bleh2, nnti aku pass kat take. tp serius weh x berbaloi rm31.80..tapi xpeler. dpt jumpe reramai tuh menutup gak la kelemahan makanan yg hampeh tu

  2. Aku ada tempat best. Semalam pergi ngn take semperna kick off project HP. Kelab Golf Perkhidmatan Awam (KGPA). Harga RM35++ tapi banyaaaaaaaaaaaaaak gila makanan. Semua ada. Western? Melayu? Sebut je..Peghh.. semalam tak sempat merasa semua sebab banyak masa kena jaga beg orang :p Tapi memang berbaloi sesangat…

  3. jue : tak sempat nak snap gambo selengeee ko…kang kene debik dgn en.lee haha

    mawar: aku tuntut ye beskut2 ayor tangan hang…haha

    amir:ada kambing golek x??aku rasa finale berbuka puasa aku nanti kat kunang2…sbb ada kambin! haha

  4. ada.. bukan takat kambing, ikan, ayam semua ada… aku sampai sakit kepala. sebenarnya take dah pesan awal2 jangan makan kambing sangat. tapi dah mengidam kan. hehehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s