An Oath, Taboo, and The Oat

I’m keen to updating my blog today haha…just have something in my mind..need a place to let it out..Oath or Sumpah kinda a popular word today..It’s considerably as a final resort when u can’t resolved the problem. Saifool did it first, followed by Najib, to clarify that they are a saint (free from Sin). It takes you a lot before you decide to take an oath. It’s a promise that you made to God for the rest of your life. There’s no turnover for it. But now, i think anybody can do the oath. If any matter could be resolve by doing the oath, we should abandoned the law or the court. We should dismissed the Syariah or Civil law. We don’t need that. We just need to do the oath (don’t forget to call the reporter too yeah). Let say, Ali raped and kill your daughter. When he get caught, he do the oath. Then the police say ” Dia sudah sumpah lah, kita kena lepaskan dia:” (He takes an oath, we should release him. He’s made a vow to God. He’s a good person. If he’s a liar, it’s a matter between him and God). Ahh so easy. The rapist is free now! He’ll do it again, and made a vow to God over and over again. Ahh so easy now to do a crime….like pouring a milk onto the oat for my breakfast..Yay!!

4 thoughts on “An Oath, Taboo, and The Oat

  1. argghhhhh memang betoi kata ko… Ibarat mempermainkan je sumpah nie, sok jgn ader yang kene makan sumpah dah.. Kalau orang yang bersumpah je kene sumpahan balik takpe, kalau satu Malaysia kene sape nak jawab??
    Huhuhuhuhu.. manusia semakin hilang akai ka skang?

  2. Haah la, kalau le jadi trend pastu bukan diorang yang kena sumpah tapi satu malaysia kena sumpah.. fuh!!, jadi macam kaum-kaum yang sebelumnya….

  3. aku pon nak komen gak..aku rase sume org tau kot..diorang ni angkat sumpah bukan nak lepaskan diri dari tindakan undang2 sbb sumpah mane bleh digunapakai dalam perlembagaan malaysia…so ape sbb diorang wat sumpah…even if saiful menang kes die..still ade org kate ni konspirasi kerajaan..kerajaan campurtangan lah..yg najib tu plak..setau aku takde org pon penah nampak gamba najib ngan altantuya..tp nape still heboh mende tu…mahkamah pon tak tgk lg..so angkat sumpah ni mcm last escape door untuk diorang untuk buktikan diorang di pihak yg benar..aku heran ar..khabar angin ngan gossip kat internet..cepat je org caye..bile angkat sumpah cara islam ,org cakap konspirasi kerajaan la..bermotif politik lah…sedih siot..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s