Pengantin Baru

So today, my best friends since I was 13, get married. It’s hard to believe kawan aku yang dulu-dulu sama buat benda-benda sengal, dah jadi laki orang. Everything happened in just a second. After this, kalau ada rezeki, dah jadi bapak budak. Gosshh…it seem that i’m left out behind since, rite now, at this moment, calon pun takde.. Sob sob sob…Hairul Nizam already settled down. He’s going to begin a very long great challenge in the marriage thing. I wish u good luck and congratulation my friend! I must say, i missed every moment that we had when u still holding the title as a bachelor. Ko memang pecah rekod kahwin dulu dari member-member kita yg lain!!! So, aku, Apeet, dan Hakim gerak ber-3 dari KL. Dah lama tak jumpa Hakim, langsung tak berubah..Komen yang pasti ” Fizi, ko dah gemuk arr”.. Ahh siot je..memang arrr….hati senang….naikla badan..ko tunggu arr pas raya nanti…Kat majlis tuh, tak ramai pulak kelibat budak Sultan yang aku nampak..apasal? Banyak sangat rumah nak kene pergi?Hahahaha..takpe..doa dari jauh pun dah cukup….

Anyway, we are betting whois going to be on the Pelamin next?? Yay!

Pengantin in Action

Pengantin in Action

Hakim, Peet, Asyraf, Me, and Amir

The Gang - From left : Hakim, Peet, Asyraf, Me, and Amir

Im happy for you dude

I'm happy for you dude

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s