Durian Galore~~~

It’s galore…not “Gelora” yaaa…it just took me a second to decide going back to Melaka last Thursday. Since my last visit to my hometown didn’t quite success (in term of getting “drunk” eating the Duriansssss) i applied a leave for Friday and i drove straight back to Melaka that night. Lucky for me, durian dah gugur!! Yahoo..memang rezeki akulah balik masa tu. Not only i get the durians from my house, even my makcik gave me her duriansss..ahaaa why it doesn’t sound right!!!!! The only fruit that doesn’t make their “appearances” this year is Rambutan. Awat? Malu ka?? Ahhh don’t carelah coz i’m not a fan of rambutan especially the Red Rambutan..The yellow one bolehla..So every chance i got, i eat the Durian..even for my breakfast, my lunch, or dinner..the desert is always the King of Fruit (Who declare u the king arr) ..Ahhaa talking about breakfast, please please do not SMS me just typing “bf” for breakfast..kinda gimme a headache and wrong signal la deyyy….haiiiyooo…fening fening..

On Friday, i got a chance to stay at my sister’s house. I’m quite close with her kids especially the young one who currently being a “model” for my c# application. He should be at school that day but since i’m at his house, dia tak mau pergi sekolah….his parent pun faham…lagi diaorang galakkan budak tu tak pergi sekolah adalah…it’s ok lah since he just 4..he knows that i will bring him out…more over i promised him to buy something for his birthday. So i bring him to Mahkota Parade and went to the toys section. I let him choose whatever toys he wants and i ask CIMB Bank to pay it for me..easy huh???He chose Hot Wheel Car set almost RM80..nevermindla..amek jeee Hahaha..Talking about credit card, damn sungguh bank Negara. To encourage wise spending on credit card, there will be no more 20 days free interest after your statement came out UNLESS u paid full settlement for last month outstanding. That mean, every penny u spend, u gotta pay it full to avoid the interest. Alamak…my CIMB balance almost reach RM500 (haiyyoo kopak gaji aku bulan depan)…Serve me right….tapi Neo aku tu makan duit banyak sangat…Truth to be told…the car is not an asset…it’s liability…Orang suruh pakai Viva ko tak mau…aiyaa…serve me right lagi sekali…

5 thoughts on “Durian Galore~~~

  1. durian…aku pun sokaaaa..dapat makan heavennyerrr, tapi takde dusun, kalau beli sebakul pun tak cukup jadik biler beli tuh kena budget-budget makan..huhuhu
    isk.. aku pun benggang ngan bank negara, kekadang ader kredit kad nie membantu gak…huhu, luckily, aku selalu bayar full payment every month..Pasni tak dapek la nak hutang dah…

  2. haiiyaa…bank negara mmg…sah2 kene buat full settlement bulan ni..maleh den nak mengkayokan bank yg dah sedio kayo tu…yang kayap den…huwaaaaa
    weh myvi ko canner jue?kuat makan x?huhu

  3. myBi ku seperti bese la..kalau dulu 40hengget seminggu skang dah jatuh 60-70 hengget seminggu…kayap..kayap…skang pun aku dah kurangkan ektibiti kat luar, kalau boley sabtu ahad stay umah je jimat minyak, kalu kuar pun dekat2 jerk…tak larat wei bayar minyak bulan2….huhuhu….

  4. wehhhh aku nak gak hotwheel… hehehehhee….
    waaahhh dah start kutuk keter sendiri nampak.
    ko tau tak dia ada perasaan, ko kena belai dia cam aku belai PC aku nih.. tetiap ari aku cakap2 ngan dia.. hahahahah…

  5. aku pon kuat makan durian gak…

    haritu sanggup aku g Segamat cari durian..last2 jumpe gak…

    aku borong sebakul penuh tu just RM 20 je….makan durian tu sampai puas…x cukup tu..kat bangi beli lagi..huhu..tapi bangi mahal sikit la…Area Segamat, Tangkak durian dah xda harga dah…

    tibe teringin nak makan durian sekarang..yum..yum!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s