Happy Birthday Patem Capoeira

PATEM

I made a post before, listing all my friend’s birthday but i still forgot to remember this important date! Duhh….Mintak maaf banyak-banyakla my friend. Ini memang kelemahan aku…nak ingat birthday orang dengan nombor telefon. Siapa Patem ni? Weehhh…ni la antara kawan aku yang paling coooool sekali. Aku kenal sejak tahun 2 masa kat UKM dulu. Kami satu team untuk makmal elektrik. Ingat lagi masa b’day aku tahun tu, patem ni bagi coklat. Ahaaa….tengkiu. We bond together mayb bcoz we share the same interest (hoiitt bukan Jensen ye hahaha). Masa aku dah ada internet, patem suka order citer-citer tv series dari aku macam one tree hill, prison break, dengan supernatural. Tapi dulu aku jual semua dvd-dvd tu tapi aku rasa tak patut pulak aku suruh patem beli..sorry..aku rasa bersalah sampai sekarang. Ada sekali tu, modem aku terbakar sebab kena panah petir. Modem tu ada warranty, so aku bolehla tukar dengan Jaring. Percuma je tapi masalahnya, aku baru tukar modem tu baru 2 minggu. So, sebab aku segan, aku suruh patem pergi kat Jaring dan tukarkan modem tu untuk aku..ahhaaa…this one i really appreciate it my friend! Ada sekali tu aku ajak patem gi the mines…itulah satu-satunya time aku “dating” dengan dia hahaha… Our last join venture was masa dinner fakulti kejuruteraan. Kami sama-sama buat untuk slide presentation dengan student information CD. Even patem jadi bidang terjun untuk CD tu, tapi your work really superb! Ur gifted lah (but why cikgu?????? hehehe). Patem ni memang terror bab design-design nieh. Photoshop tu kacang je untuk dia..Rite now, Patem kat Johor, pursuing her dream to become a teacher. Gosh…i miss her so much. Kalau ada masa turunlah KL sekali..All expense trip by me! Even though aku dah tak jadi supplier DVD kat dia, tapi we still talk about what we watched. Anyway my dear good friend, best of luck! Wish u happy birthday!!!

Visit Patem’s Blog Here

5 thoughts on “Happy Birthday Patem Capoeira

  1. tenkiu la piji walopun aku wat muker tak malu mintak wish…. muahahahahah….
    pasal dvd sumer tu rileks ah, bisnes still bisnes….
    why cikgu? harharhar… ntah.. design mendesign tu jadik hobby jer. tapi dah lamer tak men photoshop, bimbang gak kot lupa, eh tapi tak lupa kot cuma skill jer kot ilang.. huhuhuhuhu… bz nih bz…
    nanti la kalo ader masa aku turun la kL tapi takleh janji.. huhuhuhu…
    temkiut la skalli lagi… 24 tahun dekat sangat ngan 25, huhuhuhhuu…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s