Genting~

It’s still early of the month but I already broke! Tapi apa nak buat, I already promised my nephew to bring them to Genting Highland. More is merrier. I also invited my sis, my bro, and my mom to “hike” the peak. Genting keeps a lot of memories, especially with my father. He worked there when I was kid and he always brings me up there. Talking about fun, of course it’s different. I’m not sure it’s because the fact that I’m “aging” or the tiredness of queuing in line waiting your turn to ride the games. It was really crowd because it’s a school holiday. I hate the Q!!! It took me an hour to get on the Spaceshot!! The rain in the middle of that day kinda makes everybody frown. They closed all the games until the rain stop.
1. Spaceshot is the scariest rides ever! I couldn’t help myself to scream ( so freaking loud ) when the thing start to fall down. I’m cursing so bad ( really really bad) why I’m so stupid making myself taking the ride. It’s really scared ( really really ).
2. The food they sell just so damn expensive. A hot dog ( a bun, one sausage, a lil bit of sauce and mayo ) can cost you RM5!. Luckily we prepared nasi lemak earlier. Jimat duit
3. I think the skyway (the cable car) is more frightening than the spaceshot. They just hanging you in the thin rope and the thing are just really high. There’s no way you can survive if the thing fall haha ( it’s not funny BTW ).
4. I saw Ultraman for the first time!! But it turns me down because the Ultraman cannot see at all! Someone had to help him walking because the suit that he wore doesn’t allow him to see haha.

6 thoughts on “Genting~

  1. Teringat masa pegi Genting awal tahun lepas. Take slumber ja nek yang macam Superman tu 3x. Peghh.. aku? Cuak beb :p Tapi aku nek jugaklah Space shoot tu. First time nek, macam tertinggal jantung kat atas tu😀 Hahahaha

  2. hahahha…aku mmg ah tak bersosial sgt, dulu pom maner der aku gi jln2 jauh2, balik2 tgk wayang ngan ad, balik2 men boling ngan korang2. tuh jer. cuma sebab byk kali sangat men boling masa final sem, tu yg nampak cam aku bersosial tu…hehehhee. tapi kan, aku sampai skang org ajak aku pi genting, aku tanak. tatau la apesal.ahahhaha…. cantek ah gambar anak sedare ko tuh, sbb dia wat muka camtu pastu sbb bground dia ijaaaaauuu… hahahhaa….
    nak ker buka bisnes ngan aku? hahahaha… mane leh dude, aku tatau lg dapat skolah maner, nak bisnes mesti ah tak memudaratkan kerjaya aku yg tercenta… muahahahha…

  3. tapi btol ah weh, org2 keliling akupun dah takde yg stok2 tgk tvseries cam kite2 dulu sumer… tgk muvi bleh gak cumer tak sekerap kali kite2 dulu ah, tapi bab shopping kain baju, puuuuyooo… toksah cakap ah, mcm tetiap minggu tu nak pi ayer itam beli kain. aku jer stok kekurangan baju kurung tapi cam malas nak pi menziarah gerai baju2 tuh sumer. hahahha…

  4. heee dulu p genting ader gak nek spaceshoot best wooooo…..rasa dalam byk2 game, spaceshoot la paling bestt!!!
    rasa cam nak p lagik biler tengok gambo ko!

  5. aku main sume time gi genting dulu..yg paling aku nyesal naik dan takmo naik lagi ialah spaceshot..giler..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s