Another B’day announcement!

Semalam tak tau pun (or tak perasan) yang Afifi sambut b’day yang ke-??? (terpaksa dirahsiakan atas dasar keselamatan). Masa time lunch, Kak Ani dah bisik-bisik dengan Kak CT suruh keluar cepat nak pergi makan kat luar. Dah agak daa…mesti ada projek. Konon-konon tak nak kecoh2 la bawak fifi pergi keluar makan nak sambut b’day dia. Aku pun tak tau semalam..tak sempat nak beli hadiah ke hape. So we end up makan kat kedai mamak (katenye nak makan Pizza). Makan nasi beriyani. Not bad ler tapi tak taste aku sangat. Biasa2 je macam makan kat rumah orang kawen.Fifi ni boleh dikatekan penyerila kat office ni. Takde dia memang sunyi sepi. Mat lawak, mat merapu, segalanya serah kat dia jer. Habis semua orang dikacaunya. Ituler. Macam-macam perangai orang kat opis aku ni. Tapi itulah essence nye. Despite the difference among us, but wer still one.

 

One

Birthday Boy ( errr masih lg ka?)

 

kak ani

Kak Ani dengan muka cutenya

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s