Petite Hard Disc

Dah lama berhajat nak tukar pendrive, tapi rasanya masih lagi stick dengan pen drive berabad lamanya. Itu pun aku rembat dari abang aku. 256mb je kapasitinya..sangat lembap bile nak transfer fail hehe. So hari ni rewang2 kat forum low yatt, nampakle pendriva baru dr Kingston. Warna-warni plak..tapi kaler favorite aku takde plak..kaler coklat..makanya kalau dizinkan mendapatkan gajinya minggu ni…next week nak rembat pendrive 4 gig..kat server banyak betul movie yg hebat2. Aku nak cilok bawak balik rumah Pen

2 thoughts on “Petite Hard Disc

  1. okeh klo nak rembat i nak kaler blue tuh satu yer…harap maklum..time kaseh..ehe

    eh dapat gaji dah??waaa besh2..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s