Rahsia Raja Ema

Baru-baru ni, ada teman dalam Whatsapp saya kongsi gambar terbaru Raja Ema dalam majalah Nona. Saya terkesima dalam 20 saat ( tapi lepas tu saya sambung makan! hahaha) bila tengok wajah terbaru primadona Malaysia di penghujung 80-an. Bagi yang tak tahu, atau pura-pura tak tahu takut dicop tua, Raja Ema ni dulu popular berlakon dan menyanyi.

Antara filem-filem lakonan beliau yang sampai sekarang masih diminati seperti Boss, Queen Control, Cikgu Romantik, & Sejati. Kalau dalam nyanyian mestilah lagu Jejaka Idaman.

Mula-mula ingat buat comeback ni selepas berhempas pulas berdiet, berjogging, atau dengan hanya berwuduk (atau bertempe), tapi rupanya ada buat rawatan facelift dan armlift. Nak kasi tegang muka tu. Alahai…tapi iye lah orang berduit kan. Apa-apa pun perubahan drastik Raja Ema ni berjaya. Mungkin pilihan doktor yang betul.

Raja Ema di zaman remaja

Dengan bekas suami, Sheqal

Gambar passport sebelum nak melancong ke Kenya

Bergetah lagi mak budak ni

Terbaru…mampu?

Tapi hati-hati memilih ________, jangan sampai jadi macam makcik bawah ni . Wow mama lampir keh?

Kepada kakak Raja Ema, dah body mantap meletop ni, janganlah mengada-ngada nak berposing dalam majalah Mangga. Nanti ambil gambar tepi kolam, letak caption

“Berenang untuk kesihatan”

Tuihhh…

About these ads

One thought on “Rahsia Raja Ema

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s